Pesanan Pemimpin Terdahulu


"Saya dahulu telah berkata, kita hendaklah berbaik-baik dengan bangsa lain dalam pekerjaan mencari nafkah, tetapi di sebalik itu kita mesti ingat bahawa negara ini negara Melayu yang mesti kita utamakan".- Dato' Onn
Jaafar


"Sejarah telah membuktikan bahawa orang Melayu berjiran dengan orang bukan Melayu lebih daripada 200 tahun yang lalu. Kita duduk bersama-sama dan berjiran dengan pelbagai kaum di negara ini. Bagi saya, kejayaan itu memerlukan kepada beribu-ribu kepala, beribu-ribu hati dan beratus-ratus ribu tangan yang perlu digabungkan menjadi satu dan tunggal supaya faedah-faedah dan cita-cita kita itu tercapai dengan sempurnanya". - Almarhum Tunku Abdul Rahman Putra al-Haj.

19 Oktober 2009

Menjelang Peperiksaan Akhir Sesi Julai -Nov. 2009

Minggu ini adalah minggu terakhir perkuliahan dan bermula 28 Oktober, minggu peperiksaan bermula. Dan untuk paper saya, CTU 553,tarikh peperiksaan adalah pada 1 November 2009 bersamaan hari AHAD jam 9 hingga 11 pagi. Minggu terakhir ini semua pelajar jangan tuang kelas untuk mendapat maklumat terakhir tentang peperiksaan di samping perbincangan atau ulangkaji.

Tiada ulasan: