Pesanan Pemimpin Terdahulu


"Saya dahulu telah berkata, kita hendaklah berbaik-baik dengan bangsa lain dalam pekerjaan mencari nafkah, tetapi di sebalik itu kita mesti ingat bahawa negara ini negara Melayu yang mesti kita utamakan".- Dato' Onn
Jaafar


"Sejarah telah membuktikan bahawa orang Melayu berjiran dengan orang bukan Melayu lebih daripada 200 tahun yang lalu. Kita duduk bersama-sama dan berjiran dengan pelbagai kaum di negara ini. Bagi saya, kejayaan itu memerlukan kepada beribu-ribu kepala, beribu-ribu hati dan beratus-ratus ribu tangan yang perlu digabungkan menjadi satu dan tunggal supaya faedah-faedah dan cita-cita kita itu tercapai dengan sempurnanya". - Almarhum Tunku Abdul Rahman Putra al-Haj.

05 Januari 2011

Selamat Memulakan sesi baru Jan-April 2011


Isnin 3/1/2011 telah bermula sesi baru di uiTm. Selamat datang kpd para pelajar baru dan lama dan selamat kembali kepada para pelajar ke rutin harian. Moga result sem lepas semuanya baik dan sem ini lebih baik. peringatan kepada para pelajar juga supaya membuat pendaftaran kursus terutama pelajar baru degree. Sebarang masalah perlu rujuk ke fakulti.Tarikh akhir validasi ialah 8 Februari. 29 Jan- 6 Feb 2011 semester break. SIngkat benar sem kali ni.

Tiada ulasan: