Pesanan Pemimpin Terdahulu


"Saya dahulu telah berkata, kita hendaklah berbaik-baik dengan bangsa lain dalam pekerjaan mencari nafkah, tetapi di sebalik itu kita mesti ingat bahawa negara ini negara Melayu yang mesti kita utamakan".- Dato' Onn
Jaafar


"Sejarah telah membuktikan bahawa orang Melayu berjiran dengan orang bukan Melayu lebih daripada 200 tahun yang lalu. Kita duduk bersama-sama dan berjiran dengan pelbagai kaum di negara ini. Bagi saya, kejayaan itu memerlukan kepada beribu-ribu kepala, beribu-ribu hati dan beratus-ratus ribu tangan yang perlu digabungkan menjadi satu dan tunggal supaya faedah-faedah dan cita-cita kita itu tercapai dengan sempurnanya". - Almarhum Tunku Abdul Rahman Putra al-Haj.

24 Oktober 2008

BERMULANYA PERJUANGAN.....

Hari ini (Jumaat 24 Oktober 2008) tamatlah sesi perkuliahan untuk sesi julai ini. 25-28 oktober 2008 pula bermulanya 'study week' dan minggu exam akan bermula 29 Oktober. bagi para pelajar yang mengambil CTU 553, jangan lupa 30 OKTOBER 2008 perjuangan sudah bermula. Tingkatkan usaha, insyaAllah segalanya akan dipermudahkan.
SELAMAT MENGHADAPI PEPERIKSAAN. Dan jangan lupa tolong isi borang maklum balas...di sebelah ni...

Tiada ulasan: