Pesanan Pemimpin Terdahulu


"Saya dahulu telah berkata, kita hendaklah berbaik-baik dengan bangsa lain dalam pekerjaan mencari nafkah, tetapi di sebalik itu kita mesti ingat bahawa negara ini negara Melayu yang mesti kita utamakan".- Dato' Onn
Jaafar


"Sejarah telah membuktikan bahawa orang Melayu berjiran dengan orang bukan Melayu lebih daripada 200 tahun yang lalu. Kita duduk bersama-sama dan berjiran dengan pelbagai kaum di negara ini. Bagi saya, kejayaan itu memerlukan kepada beribu-ribu kepala, beribu-ribu hati dan beratus-ratus ribu tangan yang perlu digabungkan menjadi satu dan tunggal supaya faedah-faedah dan cita-cita kita itu tercapai dengan sempurnanya". - Almarhum Tunku Abdul Rahman Putra al-Haj.

25 Mac 2009

BAKI 2 MINGGU...JANGAN TUANG KELAS


KElas berbaki 2 minggu sahaja ( x termasuk minggu ni) , diharap para pelajar tidak memberi sebarang alasan untuk ponteng kelas. Sebaliknya gunakan masa yang ada ini untuk memberi tumpuan kepada kelas, kehadiran dan topik2 yang dibincangkan. Jangan ingat anda dah selesai buat test, presentation dan hantar assignment.. tanggung jawab kamu dah selesai. Harap pelajar serius..untuk yang terlibat dgn kelas ganti juga tolong hadirkan diri.

Tiada ulasan: